Maak kennis met …

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Getalenteerde medewerkers zoeken continu nieuwe uitdagingen en bewegen mee op de woelige golven van snelle personeelswisselingen.

Creditforce Recruitment is gespecialiseerd in het werven en selecteren van gekwalificeerd personeel op het brede werkterrein van financieel, administratief beheer. Het vinden van deskundig personeel is de zakelijke missie van Creditforce Recruitment. Daarvoor beschikken wij over een actuele database van gespecialiseerde kandidaten. Dankzij onze sterke positie op de arbeidsmarkt en onze vakinhoudelijke betrokkenheid kunnen wij onze klanten snel in contact te brengen met geschikte en gekwalificeerde kandidaten. Wij stemmen mens en werk op elkaar af, zorgen voor een persoonlijk contact tussen werknemer en werkgever en streven voortdurend naar het bereiken van duurzame relaties. Ook het terugdringen van een hoog personeelsverloop rekenen wij tot onze taak.

Recruitment (voor de kandidaat)

Niet iedere professional wordt dagelijks getrakteerd op een confettiregen van sprankelende jobs. De meeste werkzoekenden moeten zelf actief op pad om een interessante baan te vinden. Dat is helemaal niet erg en eigenlijk ook volstrekt normaal omdat de arbeidsmarkt nu eenmaal oneindig groot en zeer divers is. Maar het netwerk van Creditforce Recruitment kan een behoorlijke steun in de rug zijn om in aanmerking te komen voor die ene, leuke, sprankelende, toffe of hoogst interessante baan.

Daarom is het inschrijven als werkzoekende bij Creditforce best wel slim. Niet alleen omdat wij goed zijn ingevoerd in de branches waar creditmanagement en finance een belangrijke rol spelen, maar ook omdat:

  • wij onze klanten, de potentiële werkgevers van onze kandidaten, goed kennen,
  • wij ons serieus verdiepen in de persoonlijke kwaliteiten van de bij ons ingeschreven werkzoekenden.

Als dat niet genoeg redenen zijn om te kiezen voor Creditforce Recruitment!

Waarom kiest u voor Creditforce?

Resultaatgericht

Onze ervaren professionals zijn in staat om snel meetbare resultaten neer te zetten. Zij scheppen de ruimte voor de meest wezenlijke activiteiten van het ondernemen zelf.

Betrouwbaar

Door hun brede ervaring en bewezen betrouwbaarheid vervullen onze professionals moeiteloos belangrijke spilfuncties in uw organisatie.

Deskundig

De kwaliteit van onze professionals vervult ons met trots en zorgt ervoor dat wij door middel van training en coaching een optimale graad van dienstverlening kunnen handhaven.

Gepassioneerd

Wij doen zaken met gepassioneerde talenten die op gebied van financiën en credit management hun sporen hebben verdiend. Hun vakkennis en passie vindt u terug in de kwaliteit van ons netwerk.