Een Professional inhuren kan van heel flexibel tot heel vast

Door de snelgroeiende economie wordt het aanbod van gekwalificeerde medewerkers op de arbeidsmarkt steeds schaarser. Creditforce beschikt naast haar eigen vaste team van Professionals over een goed georganiseerd netwerk waaruit wij voor u de juiste tijdelijke medewerker kunnen recruiten.

Hierdoor kan de voortgang binnen uw financiƫle afdeling worden gegarandeerd, ook als een van uw medewerkers voor langere tijd niet beschikbaar is of tussentijds opzegt. Tot aan het moment dat u uw interne sollicitatieprocedure succesvol hebt afgerond kunt u via Creditforce een Professional inhuren om de lopende werkzaamheden naar tevredenheid waar te nemen.

Werving & Selectie

U kunt echter ook een beroep op Creditforce doen als het gaat om het werven en selecteren van nieuwe vaste medewerkers. U hebt daarbij de keuze uit een tweetal opties. U kunt besluiten de door ons geselecteerde en voorgestelde medewerker per direct in dienst te nemen wanneer deze aansluit bij uw zoekprofiel. In dat geval brengen wij u een redelijke eenmalige recruitment fee in rekening die wij in onderling overleg met u afstemmen. U kunt ook kiezen voor een zogenaamde Detavast constructie, die inhoudt dat de Professional na een periode van 1040 declarabele uren bij u in vaste dienst treedt.

In beide gevallen ondersteunen wij graag uw werving van nieuwe medewerkers door het leveren van de juiste Professionals.