Detachering voor MKB bedrijven

Debiteurenbeheer is vaak een ondergeschoven kindje binnen de administratie in het MKB. Het kost veel tijd en eigenlijk vind niemand het leuk om te doen. Juist als de relatie met de klant goed is, is het soms lastig om te beginnen over niet betaalde facturen.
Een goede klant relatie is ook voor CREDITFORCE Solutions erg belangrijk. Echter een goede klant relatie kan alleen gecontinueerd worden als de klant ook daadwerkelijk betaald voor de geleverde diensten en/of producten. Bij een professioneel debiteurenbeheer hoeft de klantrelatie hier niet onder te lijden. Sterker nog deze kan zelfs verbeteren bij een goed en consequent opvolgen van betalingsafspraken.

Wij voorzien al jarenlang een groot aantal vooraanstaande klanten in hun personele behoeften op het gebied van Credit Management. Het werven en selecteren van de juiste mensen met vakinhoudelijke kennis, heeft ertoe bijgedragen dat we een groot netwerk en veel expertise hebben opgebouwd op dit gebied.

Persoonlijke aanpak interim manager

Wij kunnen u helpen op nagenoeg alle terreinen en in elke fase. Onze CREDITFORCE Professionals en creditmanagement-software werken in de “cloud” dus u kunt er vandaag nog mee beginnen!

Wij bieden effectieve automatisering debiteurenadministratie

Met het debiteurenbeheer voor het MKB van CREDITFORCE, nemen we al uw creditmanagement-processen uit handen. U kunt het volledige debiteurenbeheer met een gerust hart aan onze CREDITFORCE Professionals uitbesteden. Bovendien biedt onze creditmanagement-software u de mogelijkheid om 24/7 inzicht en overzicht te krijgen waar u ook bent. Zo bent u ten alle tijden volledig geïnformeerd!

Onze CREDITFORCE Professionals ontzorgen u volledig. Ze manen uw debiteuren uit uw naam aan, schriftelijk én telefonisch. Daarbij verliezen zij nooit uit het oog dat het uw debiteuren zijn en hanteren een persoonlijke, klantbehoudende benadering. Door regelmatig met u te evalueren, optimaliseren we de processen en bewaken we het afgestemde beleid. Door onze kennis en ervaring kunnen we voor u uitstekende resultaten behalen en daarmee een lagere DSO en minder afschrijvingen realiseren.