Maak kennis met …

Consultancy via Creditforce is een volwaardig alternatief voor het in vaste dienst hebben van eigen medewerkers. Daarin schuilt het verschil met uitzenden. Wij werven, trainen en detacheren hoogopgeleide talenten die vanuit een dienstverband met Creditforce worden uitgeleend. Met de personele versterking van Creditforce Professionals kunt u als ondernemer snel reageren op ad-hoc situaties binnen of buiten het eigen bedrijf. Een telefoontje is genoeg om de gewenste versterking in te roepen. Wij kennen onze klanten en weten welke knowhow voor specifieke functies vereist is. Bovendien kunnen onze professionals op ieder gewenst niveau worden ingezet, ongeacht of het gaat om een zware, leidinggevende job, een lichtere kaderfunctie of gewoon wat extra personele kracht om piekwerkzaamheden weg te werken.

Consultancy via Creditforce combineert de voordelen van een flexibele personeelsbezetting met de zekerheid van vaste medewerkers. Want op Professionals van Creditforce kunt u bouwen. Daarbij behoudt u het voordeel van variabele arbeidskosten en vermijdt u risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Uw eigen Credit Professional, maar alleen als u extra ondersteuning nodig hebt
Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie en helpen u om het maximale uit uw Credit Management te halen.

 

Korte inwerktijd

Onze professionals zijn ervaren en door de wol geverfd; ze draaien direct mee waarvoor ze gekomen zijn. Dat scheelt inwerktijd, geld en irritatie.

 

Snel schakelen
Als u flexibele kennis en/of capaciteit nodig heeft, dan regelen wij dat snel; als u weet wat u zoekt, dan beginnen wij direct. Er gaat zo geen onnodige tijd verloren.

 

Gepassioneerd & betrokken

Wij hebben een passie voor ons vak en zijn gespecialiseerd in Financiën en Credit Management. Daarnaast voelen wij ons betrokken bij onze klanten en zijn wij gewend te denken in oplossingen om verder te komen dan waar anderen eindigen.

Wat kunnen we voor U betekenen?

Precies de Professional die u zoekt en bij u past

Bij Creditforce krijgt u een Professional die direct inzetbaar is. Afgestemd op uw behoefte en budget.

Consultancy, Recruitment of een combinatie

Een Professional inhuren kan van heel flexibel tot heel vast.

Waarom kiest u voor Creditforce?

Resultaatgericht

Onze ervaren professionals zijn in staat om snel meetbare resultaten neer te zetten. Zij scheppen de ruimte voor de meest wezenlijke activiteiten van het ondernemen zelf.

Betrouwbaar

Door hun brede ervaring en bewezen betrouwbaarheid vervullen onze professionals moeiteloos belangrijke spilfuncties in uw organisatie.

Deskundig

De kwaliteit van onze professionals vervult ons met trots en zorgt ervoor dat wij door middel van training en coaching een optimale graad van dienstverlening kunnen handhaven.

Gepassioneerd

Wij doen zaken met gepassioneerde talenten die op gebied van financiën en credit management hun sporen hebben verdiend. Hun vakkennis en passie vindt u terug in de kwaliteit van ons netwerk.

Wij werken onder anderen voor …

Wilt U snel meer resultaat?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem contact met ons op