Maak kennis met …

Debiteuren zijn klanten die zorgen voor omzet en winst in de onderneming. Een verstoring van de relatie doet pijn aan twee kanten en dat maakt het beheer van debiteuren binnen de eigen organisatie een lastige taak. Creditforce biedt effectieve mogelijkheden om dit dilemma op te lossen.

Wij bieden een geavanceerde debiteurenapplicatie waarmee het debiteurenproces in uw bedrijf volledig wordt geautomatiseerd. Uw klanten worden automatisch herinnerd aan openstaande facturen, terwijl u met de achterliggende database een kenniscentrum van ervaringen en betalingsafspraken opbouwt. In de Creditforce applicatie houdt u volledig de regie in handen en bepaalt u per klant zelf de zwaarte van het incassotraject. Vanzelfsprekend kan onze software zonder problemen worden gekoppeld aan tal van boekhoud- en facturatiepakketten.

Een stap verder kunt u het debiteurenbeheer ook aan Creditforce uitbesteden. Wij noemen deze dienst Creditforce Personal omdat het gaat om een persoonlijke, klantgerichte dienstverlening. Dankzij deze samenwerking heeft u geen omkijken meer naar de openstaande facturen en kunt u ervan op aan dat de communicatie met uw klanten verloopt zoals u dat zelf zou willen. Bovendien beschikt u 24/7 over een actueel inzicht in de openstaande facturen.

Wakker blijven…

Sinds de crisis hebben bedrijven geleerd scherp om te gaan met bedrijfskredieten. Ook banken staan onder druk om hun kredietportefeuille zo gezond mogelijk te houden.  Het gevolg is dat bedrijven zuinig omspringen met liquide middelen en crediteuren stukje bij beetje laten meebetalen aan hun bedrijfsfinanciering. Daarom dient u wakker te blijven om te zorgen dat uw eigen liquiditeit niet door het lek naar buiten stroomt.

Als eigen medewerkers …

Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. U bepaalt het incassobeleid en wij voeren dat uit. Als uw eigen, professionele debiteurenbeheerders. En eerlijk gezegd doen we dat beter dan uweigen medewerkers. We werken in een teamverband onder aansturing van uw contactpersoon en vervangen elkaar bij ziekte of afwezigheid. Daarom mogen we met een gerust hart stellen dat we permanent tot uw beschikking staan.

Onze oplossingen …

Eenvoudig beginnen, dat is vaak het beste. In het geval van Creditforce Personal betekent dat het automatiseren van uw debiteurenbeheer met onze speciale software. Creditforce Software is speciaal ontwikkeld om uitstaande vorderingen te bewaken, achterstanden te signaleren en contact te leggen met uw debiteuren. Dat kan op vele specifieke manieren zoals met u wordt afgesproken. Een stap verder contracteert u ook onze diensten voor het beheren van uw uitstaande vorderingen. Daarmee maakt u Creditforce Personal compleet.

Uw eigen debiteuren- en incassospecialist, 24/7 beschikbaar

Wij zijn onderdeel van uw organisatie en helpen om maximaal resultaat te behalen.

Geen verzuim maar volledige inzet van de “collega” op afstand
Er is altijd een professional beschikbaar, elke werkdag van het jaar!

We werken met onze professionele software
We koppelen makkelijk met uw boekhoudsoftware. Verleen ons toegang en we beginnen direct.

Focus? Effectief debiteurenbeheer!
Geen mooie verhalen, geen ruis op de lijn maar concrete afspraken over de betaling. Wij zijn specialisten in het verbeteren van de cashflow.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Een software oplossing

Creditforce levert de software en u verzorgt zelf het debiteurenbeheer.

Van een software oplossing naar full service debiteurenbeheer

Maatwerk software + de expertise van een ervaren debiteurenbeheerder

Waar staan wij voor?

Doen wat we beloven

Geen flauwekul, geen wollige taal, gewoon aanpakken en doen wat we afspreken. Meer mag, minder niet.

Zorg voor goede relaties

Debiteuren zijn klanten en dus belangrijk voor uw bedrijf. Het is ons eigen belang om goed voor die relaties te zorgen.

Maatwerk tarieven

Wij werken met variabele abonnementstarieven die volledig maatwerk garanderen. U betaalt nooit teveel

Snelle betalingen

Wij zijn professionele debiteurenbeheerders. We gebruiken geen dwang, zetten niemand het mes op de keel.

Over blauwe ogen

Wilt u ons op onze blauwe ogen geloven en bij het kruisje tekenen? Nee toch? Zo doen we geen zaken. Natuurlijk wilt u zeker weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Dat begrijpen we heel goed. We kunnen referenties verstrekken, dat doen we graag, maar kent u de waarde van de reviews waarmee veel websites worden opgesierd? Wij evenmin. Is het dan niet slimmer om een proefperiode met u af te spreken? Een periode waarin u ons leert kennen en onze kracht kunt ervaren? Laten we dat eens bespreken tijdens een persoonlijk gesprek. Dan leert u ons al een beetje kennen en kunnen we rustig bespreken wat u het beste past.

Onze software communiceert met ruim 850 boekhoudpakketten

Wil je snel meer resultaat?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem contact met ons op